Arkiv för kategori ‘Dockskåp’

Fint dockskåp

måndag, 2 januari, 2012

Fint rosa dockskåp ”Drömhuset”!. Ett fantastiskt fint dockskåp med alla bekvämligheter på två våningar och vind. Helt gjort i trä med massor av fina detaljer och finesser. förutom ett stort och fint dockskåp / dockhus så får du även dockor och dockmöbler för hela dockskåpet / dockhuset. Både taket och framsidorna på dockskåpet går att öppna som att dockskåpet blir fullt öppen för lek ur alla håll och vinklar. Vi har massor av fina dockskåp i vår butik där du köper alla dockskåp online direkt på nätet 365 dagar om året. Välkommen in du också.

 

 

Slott

måndag, 2 januari, 2012

Slott. Ett otroligt vackert slott gjort helt i trä. Träslottet har tjusiga detaljer och vackert målad fasad är detta drömslottet för alla barn. Slottet innehåller dessutom alla dockor som du behöver. Bland annat kungen och drottningen, kungabarnen, trollkarl för att hålla mörkrets makter borta. Prinsess slottet är stort och rejält. Storleken är 400 x 590 x 470 mm.. Det finns med andra ord massor av plats för lek!

 

Stora dockskåp i trä!!!

måndag, 10 oktober, 2011

 

Stora dockskåp i trä!!! Vi älskar ju träleksaker som alla vet. Vi kunde inte undgå dessa stora dockskåp i trä. Hur fina som helst. Det bästa med dessa dockskåp är att dom kommer fullutrustade, både med möbler och figurer. Höjden på dessa trädockskåp gör att flera barn kan leka samtidigt i dockhuset. Alla dockskåpsmöbler och dockor är också gjorda i trä. Dockorna är ledade, det gör att du kan böja, vrida och sätta på olika dockskåpsmöbler. Du kan också använda större dockor, typ Barbiedockor i dessa dockskåp. Maxhöjden för dockorna som du leker med är 30 cm. Vilket innebär att du kan leka med en större mängd av dina dockor i dockskåpet. Välkommen in till oss på Lajbansson Leksaker din specialist på billiga träleksaker online och på nätet. Detta är endast en liten del av vårt sortiment på stora dockskåp i trä.