Arkiv för kategori ‘Leksaksmat i trä’

Stort set med leksaksmat i trä.

söndag, 12 augusti, 2012

Stort set med leksaksmat i trä. Från jabadabado har vi nu tagit in det största setet med leksaksmat i trä. Här finns hela kostcirkeln representerad. Hela 6 st olika trälådor med fin och smaskig leksaksmat. Du hittar mejerivaror, fisk, kött, grönsaker i alla dess former. Du kan med andra ord ställa till med ett jättekalas för dina kompisar eller din familj. Se även våra andra leksaker i trä från Jabadabado. Vi har ett sort sortiment av leksaksmat i trä från många olika leverantörer. Din leksaksmat handlar du enkelt i vår butik på Lajbansson leksaker. Allt finns på nätet.

Bricka med mat i trä

lördag, 21 januari, 2012

En smaskig och stor frukostbricka med massor av härliga tillbehör till leksaksköket. Tallrik, pålägg, kniv gaffel m.m. Allt för att du ska kunna servera världens godaste frukost, på låtsas förstås :) Se även våra andra träleksaker på Lajbansson. Vi har ett av Sveriges största utbud av träleksaker och leksaksmat.

 

Brödrost i trä

lördag, 21 januari, 2012

Fin brödrost med motiv av jordgubbar. Passar bra i alla leksakskök. Brödrosten har precis som på riktigt en spak som gör att brödskivorna ploppar upp. Räkna med att den håller länge. träleksaker gör ju det som bekant. Vi har även massor av andra träleksaker i vår butik och massor av leksaksmat i alla smaker. Drycker, frukter, delbar mat som sitter fast med kardborreband! Välkommen in till oss och köp dina träleksaker direkt på nätet.

 

Frukter & Grönsaker i trä

fredag, 30 december, 2011

Frukter & Grönsaker i trä. Numera är träleksaker återigen på tapeten. Vi säljer träleksaker som aldrig förr. Något som är mycket uppskattat är när leksaksmaten för barn  igår att dela med kniv. Vi har massor av olika leksaksmat i trä i olika former. Kött, fisk, grönsaker, godis, ja allt som du kan tänka dig. Allt målat i fina och klara färger, färdigt att leka med i barnspisen eller i leksaksköket. Setet med mat finns att köpa på bricka, i korg, eller på fina tallrikar.

 

Massor av fin mat i trä för lek!!!

fredag, 14 oktober, 2011

Massor av fin mat i trä för lek!!!  Stort sortiment av leksaksmat i trä för barn kan du köpa online i vår butik direkt på nätet. I banrummet och i spisen behövs det både leksaksmat, kastruller och annat. Att köpa träleksaker i form av leksaksmat är något som håller längre och har högre lekvärde än leksaksmat i plast. Vi har ett stort sortiment av leksaksmat i trä för alla smaker. Från hela frukostbrickor till mat som du delar med en träkniv. Otroligt uppskattat av alla barn. Det du ser här är endast ett axplock av all leksaksmat i vår butik. Välkommen in och handla dina billiga träleksaker hos oss!