Arkiv för kategori ‘Leksaksvapen’

Cowboy gevär och hagelgevär i trä!

lördag, 16 mars, 2013

Cowboy gevär och hagelgevär i trä! Helt ljudlösa trägevär med olika mantelrörelser. Träleksaker håller längre som ni vet och vi har hittat några fina jaktgevär i trä. Pipen går att fälla ner på hagelgeväret. Och jaktgeväret har en mantelrörelse precis som på riktigt. Trägevären är mycket robusta och roliga att leka med. Du hittar dina träleksaker i vår butik på Lajbansson leksaker. Allt finns för dig på nätet.

 

Leksaksvapen i trä

lördag, 1 september, 2012

Leksaksvapen i trä. Pang och poff! Fina leksaksvapen i trä. Vad passar? Emils bysse om du tycker om Emil i Lönneberga? En piratpistol? Ett jaktgevär i trä? Till detta behövs sköldar och kanske svärd. Ingen fara. Vi har allt som du kan tänka dig. Vi har ett stort sortiment av träleksaker, sköldar för alla pirater och sjörövare.Alla våra träleksaker finns på nätet i vår butik på Lajbansson leksaker

 

 

Riddarsköld med drakmotiv

måndag, 12 mars, 2012

Riddarsköld med drakmotiv. Tycker du om riddare och deras vapen och skydd så har vi här en fin riddarsköld i trä. Passar utmärkt till alla juniorer som ska riddarkrig med kompisarna. Vi har även riddarsvärd i samma serie om du behöver komplettera. Alla leksaker på Woodsson är tillverkade i trä. Träleksaker älskar vi och du köper allt direkt på nätet på Lajbansson leksaker.

 

Piratpåse med mynt

måndag, 12 mars, 2012

Piratpåse med mynt. Nu kan du leka med dina piratpengar gjorde i trä med en fin piratpåse att förvara dom i. Se vilka ruskiga dödskallar som pengarn har som motiv på sig. Sjörövarpengarna kommer från dom stora Jabadabado som vi har massor med träleksaker ifrån. Lajbansson leksaker har ett av Sveriges största sortiment av träleksaker för barn. Välkommen in och titta på allt direkt på nätet!

Leksaksvapen i trä

söndag, 20 november, 2011

Leksaksvapen i trä. Träleksaker, oavsett om det är en stol eller en leksaker är något man får behålla länge. Samma sak är det med leksaksvapen. Vi på Lajbansson leksaker har massor av leksaksvapen i trä. Piratpistoler, gevär, sköldar, svärd, och andra roliga leksaker. Se också dom tuffa piratväskorna fyllda med roliga saker för den inbitna sjörövaren. Emils bysse och en annan stor favorit.