Arkiv för kategori ‘Lekset i trä’

Fint aktivitetshus i trä

söndag, 1 juli, 2012

Fint aktivitetshus i trä. Ett underbart aktivitetshus för barn från endast 12 månader. Perfekt för baby och mindre barn med andra ord. Du får ett pussel och lekhus i ett och samma lekset.  Alla sidor och tak kan sättas ihop som ett pussel. En fin kulram finns på taket där barnet kan lära sig att räkna på ett roligt sätt. Fina och färgglada klossar precis som på en plocklåda, ska in i sitt respektive hål för att trilla igenom. Från 12 månader. Storlek på lekhuset är 20 x 20 cm. Aktivitetshuset kommer från det Tyska Eichhorn. En av dom stora tillverkarna av leksaker i Tyskland. Lajbansson leksaker är stora på Träleksaker och pedagogisk leksaker till barn och baby. Allt finns på nätet. Välkommen in!

Bondgård

måndag, 2 januari, 2012

Bondgård. En fantastiskt fin bondgård helt gjord i trä. Innehåller förutom bondgården massor av djur. Gjorda med bred rygg för att bli mycket greppvänliga för barnen. Dessa djur står stadigt på marken p.g.a av dess bredd. Hela 23 st djur följer med. All målning av denna produkt sker med giftfria färger. Alla trä produkter är tillverkade av gummiträ. Alla gummiträd på Sri Lanka är planterade och efter ca 25 år producerar de ingen latex och då huggs de ner och återplantering sker. Alla träleksaker köper du direkt i vår butik online och på nätet årets alla dagar.

Stora lekset i trä för barn!

torsdag, 20 oktober, 2011

Stora lekset i trä för barn! Nya härliga lekset i trä. Här pratar vi robusta leksaker i trä. Vi har fyra olika teman på dessa lekset i trä. Dinosaurier, Hästar med stall, Riddarborg med Merlin och hans tappra riddare och sist men inte minst en egen djurpark!!! Det mest fantastiska är att allt ingår i dessa lekset. Djur, dinosaurier, hästar och figurer till riddarborgen! Lekseten är så stora att flera barn kan leka med dom samtidigt! alla figurer och djur är breda över ryggen så dom bli ”greppvänliga” och stabila när du leker med dom. Köp dom online direkt i vår e-butik på nätet.