Arkiv för kategori ‘Musikinstrument’

Blockflöjt

söndag, 1 juli, 2012

Blockflöjt i trä! Vår egen blockflöjt i trä samt en liknande från Jabadabado i fina färger. Båda köper du på Lajbansson leksaker. Vi har fler musikinstrument för barn i trä. Skallror, Gitarrer, tamburiner, munspel m.m. Välkommen in till Lajbansson leksaker. Pedagogiska och roliga träleksaker på nätet.

Maraccas i trä

fredag, 23 december, 2011

Träleksaker! Fina och färgglada Maraccas för barn i trä från dom stora Jabadabado. Jätteroligt för barnen att leka med dessa maraccas. Musikinstrumen Finns att köpa på Lajbansson Leksaker och du hittar dom i vår musikavdelning. Välkommen in och gör dina köp i vår stora och billiga leksaksaffär på nätet.

 

 

Instrument i trä

söndag, 27 november, 2011

Instrument i trä. fina träinstrument för barn köper du såklart billigast och bäst på Lajbansson leksaker. Musikinstrument för juniorerna. Tillverkade i trä från dom stora leverantörerna som Jabadabado, Scanditoy, Brio, suntoy m.fl. Vi har dom flesta instrumentet som ditt barn vill ha. Gitarrer, trummor, Xzylofoner, flöjtar, maraccas, munspel och andra fina träinstrument. Kanse början till en popgrupp. Välkommen in i vår butik på nätet och köpa dina billiga  musikinstrument för barn online!