Arkiv för kategori ‘Pedagogiska träleksaker’

Träpussel & Sagor i trä med klassiska figurer

söndag, 14 oktober, 2012

Träpussel & Sagor i trä med klassiska figurer. Nu har vi fått tag i fantastiskt fina träleksaker från Fairwood som bara tillverkat träleksaker från återplanterade träd. Tänk dig en saga som du kan leka med, går det? Japp, det gör det. Dom flesta av dessa pussel ligger i ramar och kan både pusslas och lekas med. Du hittar många av dom klassiska sagorna här. Rödluvan, Snövit, Askungen, Stora Stygga Vargen, Bockarna Bruse, Kejsarens nya kläder och även hela städer som du kan bygga upp på t.ex. en lekmatta. Träleksakerna är tillverkade i mycket hög kvalité. Det finns även vilda djur en Cirkus och mycket mer i denna serien. Klicka på länken så ser du hela sortimentet! Vi på Lajbansson leksaker är idag stora på både träleksaker och vanliga leksaker. Välkommen in! Allt finns på nätet.

Fint aktivitetshus i trä

söndag, 1 juli, 2012

Fint aktivitetshus i trä. Ett underbart aktivitetshus för barn från endast 12 månader. Perfekt för baby och mindre barn med andra ord. Du får ett pussel och lekhus i ett och samma lekset.  Alla sidor och tak kan sättas ihop som ett pussel. En fin kulram finns på taket där barnet kan lära sig att räkna på ett roligt sätt. Fina och färgglada klossar precis som på en plocklåda, ska in i sitt respektive hål för att trilla igenom. Från 12 månader. Storlek på lekhuset är 20 x 20 cm. Aktivitetshuset kommer från det Tyska Eichhorn. En av dom stora tillverkarna av leksaker i Tyskland. Lajbansson leksaker är stora på Träleksaker och pedagogisk leksaker till barn och baby. Allt finns på nätet. Välkommen in!

Pussel i trä på Lajbis!

onsdag, 21 mars, 2012

Pussel i trä på Lajbis! Träpussel i massor! Du vet väl att Lajbansson Leksaker har ett av Sveriges största sortiment av träpussel på nätet. Från knoppussel till pussel för större barn. Många av våra pussel kommer från dom stora Egmontkärnan där vi gör extremt stora inköp till bra priser. Alla kända pussel finns hos oss. Pippi, Bamse, Emil, Hello Kitty, Cars, Star Wars m.m. Välj ditt favoritpussel! Välkommen in till vår butik på nätet och göra dina fynd av träleksaker och träpussel för barn. Vi har även ett stort utbud av Pedagogiska leksaker. Det vi visar här är endast ett litet utbud av våra träpussel.

 

Skruva och konstruera!

lördag, 25 februari, 2012

Träleksaker från Woodsson. dom tre byggseten från Brio innehåller allt du behöver för att få ihop olika konstruktioner med och utan hjul. Med alla seten får du dessutom med verktyg för att genomföra dina byggnationer. Vad tycker du är roligt att bygga? En kran, en bil, ett hus? Allt är möjligt med dessa fantastiska byggset med muttrar, skruvar och andra hjälpmedel. Allt är såklart gjort i trä. Pedagogiska Träleksaker är vår specialité. Köp dina billiga träleksaker direkt på nätet i en butik med ett enormt utbud av just träleksaker. Välkommen in!

Klocka i trä, för barn!

söndag, 12 februari, 2012

Klocka i trä, för barn! Pedagogiska leksaker för barn i trä! Är det dax att lära sig klockan? Börja då med vår Pedagogiska klocka med liten och stor visare. På utsidan av klockan finns även ett knopp pussel där barnen enkelt får lägga dit olika djur som är formade som siffran som timmen visar. Ett roligt pusslande och lärande på ett pedagogiskt sätt. vi är stora på pedagogiska träleksaker. Du köper allt direkt på nätet i vår butik på Lajbansson Leksaker.

Pedagogisk lek för barn

tisdag, 18 oktober, 2011

Pedagogisk lek för barn. När barn är små är det bra om dom (ibland) leker med Pedagogiska barnleksaker. Idag är oftast leken ”klar” för barnet när han/hon får sin present eller julklapp. Något som gör lekvärdet högre på leksaker är om barnet får ”kämpa” med leksaken och försöka fundera ut hur den fungerar eller vad som behövs för att leken ska kunna börja. Där är pedagogiska barnleksaker perfekta. Dom stimulerar och aktiverar barnens alla sinnen. Hos oss har vi en kategori med just pedagogiska barnleksaker. Du är hjärtligt välkommen in till oss för att botanisera bland vårt stora sortiment på Lajbansson leksaker.

Pedagogiska träleksaker för barn!!

fredag, 14 oktober, 2011

Pedagogiska träleksaker för barn!! Vi på Lajbansson har massor av Pedagogiska träleksaker för barn i alla åldrar. Du kan köpa dom direkt på nätet i vår e-butik online. Pedagogiska träleksaker är mycket stimulerande för barnen. Dom tränar motorik, koordination, minne och mycket mer. Pedagogiska leksaker kan se ut och fungera på många sätt. Gemensamt för pedagogiska leksaker är att utvecklar barnens olika sinnen. Välkommen in till oss på Lajbansson Leksaker och gör dina inköp av billiga pedagogiska leksaker i vår butik! Det vi visar här nedan är endast ett axplock av alla våra pedagogiska leksakerna.