Arkiv för kategori ‘Träpussel’

Träpussel & Sagor i trä med klassiska figurer

söndag, 14 oktober, 2012

Träpussel & Sagor i trä med klassiska figurer. Nu har vi fått tag i fantastiskt fina träleksaker från Fairwood som bara tillverkat träleksaker från återplanterade träd. Tänk dig en saga som du kan leka med, går det? Japp, det gör det. Dom flesta av dessa pussel ligger i ramar och kan både pusslas och lekas med. Du hittar många av dom klassiska sagorna här. Rödluvan, Snövit, Askungen, Stora Stygga Vargen, Bockarna Bruse, Kejsarens nya kläder och även hela städer som du kan bygga upp på t.ex. en lekmatta. Träleksakerna är tillverkade i mycket hög kvalité. Det finns även vilda djur en Cirkus och mycket mer i denna serien. Klicka på länken så ser du hela sortimentet! Vi på Lajbansson leksaker är idag stora på både träleksaker och vanliga leksaker. Välkommen in! Allt finns på nätet.

Fint aktivitetshus i trä

söndag, 1 juli, 2012

Fint aktivitetshus i trä. Ett underbart aktivitetshus för barn från endast 12 månader. Perfekt för baby och mindre barn med andra ord. Du får ett pussel och lekhus i ett och samma lekset.  Alla sidor och tak kan sättas ihop som ett pussel. En fin kulram finns på taket där barnet kan lära sig att räkna på ett roligt sätt. Fina och färgglada klossar precis som på en plocklåda, ska in i sitt respektive hål för att trilla igenom. Från 12 månader. Storlek på lekhuset är 20 x 20 cm. Aktivitetshuset kommer från det Tyska Eichhorn. En av dom stora tillverkarna av leksaker i Tyskland. Lajbansson leksaker är stora på Träleksaker och pedagogisk leksaker till barn och baby. Allt finns på nätet. Välkommen in!

Knoppussel i trä

söndag, 3 juni, 2012

Knoppussel i trä. Ett fint knoppussel i trä från dom stora Eichhorn. detta knoppussel går med temat djur. fyra enkla bitar som ska hamna på rätt ställe. en pussel som är mycket lämpat för små barn som ska lära sig pussla med sitt första pussel. Knoppusslet är av trä.

Pussel i trä på Lajbis!

onsdag, 21 mars, 2012

Pussel i trä på Lajbis! Träpussel i massor! Du vet väl att Lajbansson Leksaker har ett av Sveriges största sortiment av träpussel på nätet. Från knoppussel till pussel för större barn. Många av våra pussel kommer från dom stora Egmontkärnan där vi gör extremt stora inköp till bra priser. Alla kända pussel finns hos oss. Pippi, Bamse, Emil, Hello Kitty, Cars, Star Wars m.m. Välj ditt favoritpussel! Välkommen in till vår butik på nätet och göra dina fynd av träleksaker och träpussel för barn. Vi har även ett stort utbud av Pedagogiska leksaker. Det vi visar här är endast ett litet utbud av våra träpussel.

 

Klocka i trä, för barn!

söndag, 12 februari, 2012

Klocka i trä, för barn! Pedagogiska leksaker för barn i trä! Är det dax att lära sig klockan? Börja då med vår Pedagogiska klocka med liten och stor visare. På utsidan av klockan finns även ett knopp pussel där barnen enkelt får lägga dit olika djur som är formade som siffran som timmen visar. Ett roligt pusslande och lärande på ett pedagogiskt sätt. vi är stora på pedagogiska träleksaker. Du köper allt direkt på nätet i vår butik på Lajbansson Leksaker.

Träpussel för barn

tisdag, 18 oktober, 2011

Träpussel. Hos oss på Woodsson! Ska du köpa pussel i trä för barn på nätet. Kika in i vår stora e-butik på Lajbansson leksaker. Vi har massor av roliga och pedagogiska träpussel från dom stora leverantörerna som Micki Leksaker, Egmontkärnan och alla dom andra. Träleksaker är vår favorit och däribland träpussel. Här nedan lista vi ett axplock av våra träpussel. Glöm inte att gå in på vår ”reasida” på Lajbansson Leksaker. Där hittar du massor av träpussel som vi har på Extra pris. Priserna är nedsatta med minst 50% (och mer).