Arkiv för kategori ‘Träspel’

Klassiska träspel

onsdag, 4 januari, 2012

Klassiska träspel. Klassiska träspel dom Couronne, Schack,, Labyrint har vi på Lajbansson Leksaker. vi satsar stort på barnspel och träleksaker i alla dess former. Dessa träspel kommer från dom stora leverantörerna som Micki, Scanditoy, Brio och flera kända leverantörer. Vill du ha riktigt hållbara spel som du inte tröttnar på i första taget? Satsa på träspel! Vi har ett stort utbud av träspel som du köper online direkt på nätet i vår stora e-butik med massor av billiga träspel för hela familjen. Familjespel av hög klass.

 

 

Fiskspel

torsdag, 20 oktober, 2011

Fiskspel. Det otroligt roliga fiskspelet för barn som vi har haft i plast förut finns nu i trä. fiskespöna har magneter som du ska fånga dina fiskar med. Ett otroligt spännande spel för alla barn. Fiskespelet går i temat ”pirat” som alltid har och är ett spännande och intressant tema för barn! Skepp ohoj säger vi!

 

 

 

Spel i trä

torsdag, 20 oktober, 2011

Spel i trä för barn på Woodsson! Träspel för barn och andra leksaker köper du enklast i vår butik på Lajbansson, direkt på nätet. Klassiska träspel som Couronne, Labyrint, Schack, Kalaha m.m kan du köpa billigt i vår butik. Couronne hör till ett av dom mest köpta spelen hos oss. Har du lite yta så är det ett mycket roligt spel. Labyrint spelet finns från både Suntoy och Brio. För dig som inte bryr sig om märket så är labyrintspelet från Suntoy ett billigt alternativ. Couronnespelet kommer från dom Stora Micki leksaker. Vi har massor av träleksaker i vår butik, välkommen in!